27 maj 2015
20:30

Referat: Örby IS - Västerhaninge IF

Ett hårt skadedrabbat Västerhaninge lyckades få med sig en poäng från Älvsjö IP.
Västerhaninge var inte riktigt på tå i början redan efter någon minut hade Örby ett jätteläge att ta ledningen men bollen gick utanför. I anfallet efter hörna för Västerhaninge, en kort sådan, som Nille skruvar vackert in i målvaktens bortre hörn och ledning för Västerhaninge redan efter mindre än fem minuter. Första halvlek gick klart till Örby som hade ett flertal fina rena lägen men som tur var för Västerhaninge så var avsluten inte de bästa. Tomas i målet gjorde också ett par riktigt fina räddningar.
Andra halvelek han inte mer än börja då Västerhaninge får en frisprk vid mittlinjen. Firat sveper iväg den och den kommer in bakom Örbys backlinje där dyker vår "supersub" Mario upp och nickar in 0-2.
Tyvärr skadar sig Firat i backlinjen och Västerhaninge spelar med 10 man en stund. Örby utnyttjar det, kommer igenom i mitten och reducerar till 1-2. Några minuter senare inlägg där en omarkerad Örbyspelare kan nicka bollen över Tomas in i mål och kvitteringen var ett faktum.
Nu byter lagen chanser vilket innebär att segern kunde hamna vart som helst. Örby hade ett par riktigt heta chanser och Tomas gjorde ett par riktigt bra räddningar.
Tråkigt att Västerhaninge inte utnyttjade de långa bollarna bakom Örbys backlinje mer. Varje gång det lyckades blev det målchans.
Nu är det bara att slicka såren och fokusera på nästa match då FC Vårby kommer till Hanveden på söndag.